ORÍGENS PALEO

El cos humà no està fet pel sedentarisme, per jornades laborals llargues ni estrès mantingut en el temps. No disposes de temps per fer esport? S’han acabat les excuses! Cuida el teu cos amb Paleo Entrenaments.

Què és el Paleo entrenament?

El Paleo és el primer sistema d’entrenament basat íntegrament en la vida quotidiana i moviments que realitzava l’Homo Sapiens. Partint de les funcions motrius (saltar, empènyer, aixecar, traccionar, girar, llençar, caminar, pujar, reptar, asseure’s, estabilitzar-se, aixecar-se, escalar, carregar i desplaçar-se) heretades del Paleolític i anclades en els gens de l’home actual, el mètode es basa en la rèplica dels moviments realitzats pels seus avantpassats per a sobreviure, amb la finalitat de recuperar i desenvolupar les capacitats físiques origi

nàries de l’ésser humà que l’home modern ha perdut per la forma de vida actual.
El Paleo, propugna una tornada al passat per estimular de manera coherent els gens i generar una millora notable en salut, silueta, postura, proporció corporal i rendiment físic i esportiu. Per això, el mètode d’entrenament va de la mà d’una nutrició específica i un dejú estratègic que parteixen igualment de les costums alimentàries de l’Era Paleolítica.
El Paleo utilitza entrenaments curts, intensos, variats i acompanyats d’una nutrició i dejú específics. Aquesta combinació busca una recuperació ràpida i efectiva de les capacitats físiques originàries que l’Homo Sapiens desenvolupava en la seva vida quotidiana.

El mètode es basa en cinc principis:

1. Funcionalitat
2. Variabilitat
3. Intensitat
4. Dejú estratègic i paleodieta
5. Biomecànica

Mira el reportatge d’Espai Terra (TV3) del passat 5 de novembre del 2015. (a partir del minut 5:00).

HORARIS I PREUS:

Sessions en GRUP (Tribu):

GIRONA OUTDOOR: Per a més informació del lloc d’entrenament de cada dia, uneix-te al grup de Facebook de “Orígens Paleo” o poseu-vos en contacte en el 646359502.

  • Dilluns i dijous de 20.00-21.00 h.
  • Dimecres de 9.30-10.30

PREUS:

1 dia/setmana: 20€/mes

2 dies/setmana: 30€/mes

BANYOLES OUTDOOR:

  • Dimarts de 19.00-20.00h.

PREU: 20€/mes.

UNEIX-TE A LA TRIBU!!!!

PALEO INDIVIDUALper 50€/mes:
+ planificació mensual (fins a 6 entrenaments per setmana)
+ 4 entrenaments en grup outdoor.
+ 1 medició al mes (% múscul, % greix, perímetres, pes)

logo origens paleo color

 

Design by Internet Girona